ببین دوست عزیز اگه میخوای غیر انتفاعی بزنی خودتو درگیر رتبه نکن چون اونقدرا هم رتبه بالایی نمیخوان (اون هم دانشگاه های اصفهان) و دست آخر هم یه جورایی شمارو به دانشگاه میارن!!!!!!
اگه انقدر میدونی خوب زدی که رتبه شما تا 500 میرسه تهران رو حتما بزن هم دولتی هم غیر انتفاعی و به ظرفیت دانشگاه ها هم توجه نکن مخصوصا غیر انتفاعی همشون بیشتر میگیرن خیالت راحت . به عنوان مثال سال پیش دانشگاه سوره تا رتبه 400 که 2 برابر ظرفیت بود برای مصاحبه دعوت کرد و دست آخر هم 101نفر(!!!!!!!!!!!!!!) هم از مصاحبه قبول شدن و به داشگاه رفتن (نمیدونم با چه سیستمی)همینطور که میبینید دانشگاه ها بیشتر از ظرفیتشون بر میدارن
من اگه جای شما بودم (اگر که اولویت خالی دارین و از حدود رتبه خودتون خبر ندارین) ابتدا تهران حتما رو میزدم .
شما خیلی راسخ هستید که از الان واسه ارشد هم میخونین. عالیه ادامه بدین چون اینجوری حتی اگه کارشناسی هم جای خوبی نرفتین عوضش مدرک ارشد شما از دانشگاه خوبی صادر میشه
در ارتباط با اون دوتا دانشگاهی که اسم بردید من جای شما باشم یه روز کامل وقت میزارم میرم تحقیق میدانی میکنم !!!!!!از دانشجو ها پرسوجو میکنم و محیط اونجا رو میبینم
موفق باشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)