بچه ها سلام
آقایون خانما شرمنده هرکی سوالای فنی حرفه ای قسمت آرماتوربندی و قالببندی یا یک نوشته داره تا امروز برام بذاره ضرروری لازم دارم
منتظرم
مـــــــــــــــــــرســـ ــــــــــــــــــی
بچه ها سلام
آقایون خانما شرمنده هرکی سوالای فنی حرفه ای قسمت آرماتوربندی و قالببندی یا یک نوشته داره تا امروز برام بذاره ضرروری لازم دارم
منتظرم
مـــــــــــــــــــرســـ ــــــــــــــــــی
[دسترسی به لینک ها فقط برای اعضای انجمن امکان پذیر می باشد . همین حالا ثبت نام کنید] تستی بچه های فنی و حرفه ای
[دسترسی به لینک ها فقط برای اعضای انجمن امکان پذیر می باشد . همین حالا ثبت نام کنید]
[دسترسی به لینک ها فقط برای اعضای انجمن امکان پذیر می باشد . همین حالا ثبت نام کنید]
[دسترسی به لینک ها فقط برای اعضای انجمن امکان پذیر می باشد . همین حالا ثبت نام کنید]... تشریحی
" تو هر که هستی با من به کودکیت بیا... "
دوستان عزیز گذاشتن پست مجزا برای تشکرنهایت لطف شماست ولی لطفا طبق قوانین سایت فقط از دکمه تشکر استفاده کنید.
archi kochoolo (05.03.2013),arch_1 (05.03.2013)
از لینک های زیر استفاده کنین:
تو گوگل بنویسید سولات قالب بندی...همین .....لینک اولیه صفحه اینا بود.....براتون گذاشتم....:)حالا نیست دیگه نمیدونم چرا؟؟؟![]()
" تو هر که هستی با من به کودکیت بیا... "
دوستان عزیز گذاشتن پست مجزا برای تشکرنهایت لطف شماست ولی لطفا طبق قوانین سایت فقط از دکمه تشکر استفاده کنید.
Nima7 (05.03.2013)
علاقه مندی ها (Bookmarks)