سلام خدمت تمام نقش نگاری ها
بچه های عزیز من به یه سری ابجکت کابینت اشپزخانه نیاز دارم و نتونستم از ابجکتهای موجود دانلود کنم اگر کمکم کنید ممنونتون میشم
سلام خدمت تمام نقش نگاری ها
بچه های عزیز من به یه سری ابجکت کابینت اشپزخانه نیاز دارم و نتونستم از ابجکتهای موجود دانلود کنم اگر کمکم کنید ممنونتون میشم
arch_1 (03.04.2012)
سلام دوست عزیز شما چی میخواین؟
دقیقا بگین چی میخواین تا کمکتون کنیم.
sirousb (03.04.2012)
[دسترسی به لینک ها فقط برای اعضای انجمن امکان پذیر می باشد . همین حالا ثبت نام کنید]
[دسترسی به لینک ها فقط برای اعضای انجمن امکان پذیر می باشد . همین حالا ثبت نام کنید]
arch_1 (03.04.2012),mahdiazarnia (03.04.2012),Mehraz (03.04.2012),sirousb (03.04.2012),جاودشت (04.04.2012)
سلام من دارم یه کار 3d مربوط به اشپزخونه انجام میدم نیاز به یه سری ابجکت کابینت دارم که البته یکی از دوستان زحمتشو کشیدن اما بازم نیاز دارم ممنون میشم اگر کمکم کنید
فقط آبجکت کابینت لازم دارید
من نمونه کامل آشپزخانه دارم ولی کابینت تکی
متاسفانه ، نه
پیر شدیم ..........
علاقه مندی ها (Bookmarks)