خوبه اتفاقا من هم توی همون مجتمع پشت رستوران مشغولم ! 3 روز پیش هم اومدم توی رستوران و دیدم مراحل اجرا رو . انشالله موفق باشی دوست عزیز
خوبه اتفاقا من هم توی همون مجتمع پشت رستوران مشغولم ! 3 روز پیش هم اومدم توی رستوران و دیدم مراحل اجرا رو . انشالله موفق باشی دوست عزیز
Arch3D (30.03.2012),iiimamaniii (08.06.2012),Mehraz (30.03.2012)
ااااااااااااااااااااااا
باریکلا
داری چیکار میکنی؟
اقا مثل ما گیر نیفتی ما یک قرون نگرفتیم.شاید کار تا همینجا ول کنیم.
جاش یک کار گرفتم تو بابلسر.یک کشتی هست بقل پل دوم طراحی و اجرای کل مجموعه رو گرفتم.![]()
ویرایش توسط Arch3D : 30.03.2012 در ساعت 16:41
Mehraz (30.03.2012)
ویلا های پشت رستوران یکیش رو من قرار داد دارم انجام میدمش . من که کار اولمه تو این مجتمع ایشالله مشکلی پیش نمی اد . اره اذیت زیاد میکنن :دی
Mehraz (30.03.2012)
کار خوبی شده...خسته نباشین...
اما یه تناقضی تو طرح دیده میشه....ستون ها با خطوط اسلیمی و طرح شمسه حال و هوای سنتی به فضا داده درصورتی که بقیه فضاها مدرن طراحی شده....نمیدونم با ایجاد این تناقض هدف خاصی داشتین یا فقط هدف قشنگی کار بوده....!!!
رنگ سبز هم تو این طرح اذیتم میکنه ...انگار با بقیه رنگ ها هماهنگی نداره....
گلدونای بیچاره هم که هرجا خالی دیدین جا دادین...که اینم به دلیل زیباتر جلوه دادن رندرتونه!!!.....(از این کارا که کارفرما رو احمق فرض کرده و برای زیباتر جلوه دادن کار در نظر اون انجام میدیم بدم میاد...!!!)
arch_1 (31.03.2012)
سلام دوست عزیز
علت ترکیب مدرنیته و بافت سنتی ادقام این دو سبک معماری بوده.
رنگ سبز علتش کارفرماست
گلدون ها هم تو رندر ها فقط یک جانمایی برای مشخص کردن فضای مکث و مفاصل است و گلها هرجا قرار ندارند کنار هر ستون یکی و کلا 8 تا ستون و میشه 8 تا گلدون برای 300 متر مربع فضا.
تو قوانین نوشتم که از بعضی الفاظ شایسته نیست استفاده کنیم.پس لطفا قوانین رعایت کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)