PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد آبجکت ها



shsh5
13.07.2014, 11:22
وقتی از یه آبجکتی استفاده میکنیم باید برای هر آبجکت آدرس تکسچرشو دستی وارد کنیم؟نمیشه فقط یه آدرس کلی بهش بدیم؟اینجوری اگه 50 تا آبجکت به صحنه اظافه کنیم مجبوریم 50 بار از منو custumize به comfiguratye user path بریم و تو تی دوم add را بزنیم و آدرس وارد کنیم؟کسی میدونه؟

Mehraz
13.07.2014, 17:17
وقتی از یه آبجکتی استفاده میکنیم باید برای هر آبجکت آدرس تکسچرشو دستی وارد کنیم؟نمیشه فقط یه آدرس کلی بهش بدیم؟اینجوری اگه 50 تا آبجکت به صحنه اظافه کنیم مجبوریم 50 بار از منو custumize به comfiguratye user path بریم و تو تی دوم add را بزنیم و آدرس وارد کنیم؟کسی میدونه؟

شما می تونید متریال همه ابجکتاتونو در یک فولدر وارد کنید و فقط یک بار ادرس اون فولدرو وارد comfiguratye user path کنید که حتی در طول کارتون هر متریال جدیدی هم که وارد فولدر کنید داخل مکس خونده میشه .

shsh5
13.07.2014, 23:49
شما می تونید متریال همه ابجکتاتونو در یک فولدر وارد کنید و فقط یک بار ادرس اون فولدرو وارد comfiguratye user path کنید که حتی در طول کارتون هر متریال جدیدی هم که وارد فولدر کنید داخل مکس خونده میشه .


منظورتون اینه که تک تک تکسچر همه ی آبجکت ها رو 100 ولوم را به یه پوشه ببرم؟
راه دیگه ایی نیست؟

Mehraz
14.07.2014, 01:55
منظورتون اینه که تک تک تکسچر همه ی آبجکت ها رو 100 ولوم را به یه پوشه ببرم؟
راه دیگه ایی نیست؟

مگه برای یه صحنه چند تا ابجکت اماده میخوای استفاده کنی؟؟؟
نهایتش 10 تا خب اون 10 تا رو هم متریالاشو میریزی تو یه فولدر