PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک راجع به 3dmax



engineer1
11.06.2013, 00:03
دروود
دوستان من یه مشکل دارم توی مکس وقتی میخوام متریال بدم به سمپل هام با این پیغام مواجه میشم
[Link is only viewabel to registered users]

memory error میده!!!!
چی کار کنم؟

amin..
11.06.2013, 03:05
مهندس جان برات سرچ کردم این سایت معتبر ([Link is only viewabel to registered users]) که تخصصش رفع ارور ها هست گفته که مشکل از ریجستری ویندوز شما هست و یه لینک دانلود نصب ابزار ترمیم خطاها ([Link is only viewabel to registered users])هم گذاشته

که انتخاب با خودت هست که نصب و اجرا بکنی یا نه

یه یوزر اون پایین تشکر کرده و گفته که مشکلش حل شده با استفاده از این نرم افزار

موفق باشی

engineer1
26.06.2013, 22:42
من نمیدونم این چه مشکلیه که دست از سر ما بر نمیداره :13:
جدیدا دوباره وقتی میخوام یه فایل مکس باز کنم این پیام رو میده:
Out-of-memory error occurred.
Please save your scene immediately and shut down 3ds Max.
Press OK to continue or Cancel to terminate the application.
من پروژه هایی سنگین تر از این فابل رو هم باز میکنم اما بعضی فایل ها این ارور رو میده ، جالب اینجاست که یه بار این فایل رو باز کردم اما دیگه نشد دوباره باز کنم

sirousb
26.06.2013, 22:48
من نمیدونم این چه مشکلیه که دست از سر ما بر نمیداره :13:
جدیدا دوباره وقتی میخوام یه فایل مکس باز کنم این پیام رو میده:
Out-of-memory error occurred.
Please save your scene immediately and shut down 3ds Max.
Press OK to continue or Cancel to terminate the application.
من پروژه هایی سنگین تر از این فابل رو هم باز میکنم اما بعضی فایل ها این ارور رو میده ، جالب اینجاست که یه بار این فایل رو باز کردم اما دیگه نشد دوباره باز کنم
فایل های سنگین ترو با شرایط یکسان با این فایل باز می کردید ؟

engineer1
26.06.2013, 23:45
بله همینطوره!
من فایل های سنگین تری رو باز کردم. حتی اگه سنگین هم باشه باید باز کنه دیگه درسته؟؟

sirousb
27.06.2013, 00:00
بله همینطوره!
من فایل های سنگین تری رو باز کردم. حتی اگه سنگین هم باشه باید باز کنه دیگه درسته؟؟
ببینین احتمال داره شما زمانی فایل سنگین ترو باز کرده باشید که میزان رم درگیر شده دستگاه در حد استفاده ویندوز بوده اما زمان استفاده این فایل میزان رم درگیر شما بیشتر بوده مثلا مقداری مورد استفاده فتوشاپ بوده مقداری مربوط به مرورگر وبتون بوده و ...
یا اینکه فایل مربوطه تنظیمات خاصی داره که باعث میشه برای پردازش و فراخوانی فشار بیشتری به رم و سی پی یو بیاره درصورت امکان مشخصات رم و سی پی یو دستگاه خود را اعلام نمایید.

engineer1
27.06.2013, 00:09
ببینین احتمال داره شما زمانی فایل سنگین ترو باز کرده باشید که میزان رم درگیر شده دستگاه در حد استفاده ویندوز بوده اما زمان استفاده این فایل میزان رم درگیر شما بیشتر بوده مثلا مقداری مورد استفاده فتوشاپ بوده مقداری مربوط به مرورگر وبتون بوده و ...
یا اینکه فایل مربوطه تنظیمات خاصی داره که باعث میشه برای پردازش و فراخوانی فشار بیشتری به رم و سی پی یو بیاره درصورت امکان مشخصات رم و سی پی یو دستگاه خود را اعلام نمایید.
درسته سیستمم ضعیفه اما یه بار بازش کرد اونم در شرایطی که از برنامه خاصی استفاده نمیکردم
رم 2gb
سی پی یوamd athlon 64 x2 doual core 4600

sirousb
27.06.2013, 00:19
درسته سیستمم ضعیفه اما یه بار بازش کرد اونم در شرایطی که از برنامه خاصی استفاده نمیکردم
رم 2gb
سی پی یوamd athlon 64 x2 doual core 4600
حجم فایل مورد بحث چقدر هست ؟

engineer1
27.06.2013, 00:42
حجم فایل مورد بحث چقدر هست ؟

همین فایلی که توی تاپیک قبلی لطف کردید دادید 105 مگابایت من فکر میکردم چون بازش کردم و یه سری تغییرات روش انجام دادم خراب شده آخه سیستمم هم سابقه خراب کردن فایل ها رو داره (روی هاردم سکتور دارم)

sirousb
27.06.2013, 10:34
همین فایلی که توی تاپیک قبلی لطف کردید دادید 105 مگابایت من فکر میکردم چون بازش کردم و یه سری تغییرات روش انجام دادم خراب شده آخه سیستمم هم سابقه خراب کردن فایل ها رو داره (روی هاردم سکتور دارم)
از سلامت فایل مطمئن باشید.
چون برای بنده باز میشه احتمالا مربوط به نحوه تنظیمات و تفاوت های موجود بین فایل های مختلف بوده که شمارو حساس کرده.

engineer1
27.06.2013, 13:49
مشکلم اینه که چند مدل آبجکت درخت میخوام از طرفی توی این فایل هم درخت خوبی داره که هم وی ری هست و متریال هم داره :dadad4:

xyoxyo
06.07.2013, 19:01
دروود
دوستان من یه مشکل دارم توی مکس وقتی میخوام متریال بدم به سمپل هام با این پیغام مواجه میشم
[Link is only viewabel to registered users]

memory error میده!!!!
چی کار کنم؟
متريالتو از رو دسكتاپ به جاي ديگر منتقل كن ..اگر فايلي كه داري روش كار ميكني در درايو c سيو شده است بهتر است آن را جاي ديگر منتقل كني . فكر كنم مشكل حل شود

engineer1
06.07.2013, 20:27
من یه سوال دیگه داشتم
میخواستم ببینم چطور میشه تصاویری به صورت پرسپکتیو دو نقطه ای یا به صورت لنز های واید یا fisheye توی مکس گرفت؟؟
مرسی ازتون:999:

pouyamaker
06.07.2013, 22:24
با سلام ! دوست عزيز شما ميتونين براي اينكار از قسمت تظيمات v-ray واقع در v-ray camera و گزينه هاي منوي type براي تبديل تصوير خروجي تون به مدل هاي دلخواه استفاده كنين....

engineer1
07.07.2013, 17:56
من پروژه طرحم رو با مکس طراحی کردم حالا که میخوام رندر بگیرم هر کاری میکنم رزولوشنش از 640*480بیشتر نمیشه دستی وارد میکنم نمیشه ، از همون رزولوشن های خودش هم مثلا 800*600 استفاده میکنم بازم همون 640*480 میگیره کلافم کرده خلاصه من هر کاری میکنم این کار خودشو میکنه حتی وقتی کمتر هم میزنم بازم 640*480تحویلم میده:drtboeiwydmrw9jtma4
جالب اینجاست که وقتی روی یه کار دیگه امتحان میکنم مشکلی نداره و هر رزولوشنی بخوام میده
میشه کمکم کنید دوستان؟:dadad4:

pouyamaker
07.07.2013, 18:52
با سلام..... شما ميتونين به قسمت v-ray Frame buffer كه واقع در v-ray setting است مراجعه و آنرا فعال كنين.و چك قسمت get resolution from max را غير فعال كنين. و مقدار resolution دلخواه را انتخاب كنيد..... توجه داشته باشين كه زمان رندر افزايش ميابد....

engineer1
09.07.2013, 07:31
سلام دوست عزیز
من توی سیستم خونگیم آخرین تغییرات رو روی کارم دادم تا با لپ تاب رندر بگیرم اما زمانی که بردم توی لپ تاب دیدم رنگ های یکی از متریالم کمی به هم ریخته خواستم درستش کنم از قسمت متریال ادیتور دیدم قسمت self illuminaton که بعد از diffuse هست رو نداره!!!! ممنون میشم کمکم کنیدکه پیداش کنم:au::ds6a5d:
کارم هم آرشیو کرده بودم و بردم توی اون سیستم اما نمیدونم چرا اینطوری شد[Link is only viewabel to registered users]
توی 3 تا سیستم با ورژن های مختلف امتحان کردم نبود:37::drtboeiwydmrw9jtma4

engineer1
09.07.2013, 15:38
راستی یه سوال دیگه دیگه ببخشید زیاد سوال میکنم
چی کار میشه کرد که سرعت رندر بیشتر بشه ؟ چون کسایی رو دیدم که به صورت فوق حرفه ای مکس کار هستن و وقتی ازشون میپرسی این رندر رو چقدر طول کشید گرفتی مثلا میگه نیم ساعت
این کارای آماتوری ما 2-3 ساعت طول میکشه !! چی کار میکنن؟؟:riz273:

pouyamaker
09.07.2013, 17:50
با سلام.. دوست عزيز بايد بگم كه در v-ray قسمتي به نام self-illumination (خود درخشندگي) وجود ندارد اين قسمت در متريال standard مكس وجود دارد البته شايد جديدآ اضافه شده باشد....تنظيمات شبيه self-illumination همان v-ray light Mtl ميباشد… البته بنده متوجه نشدم كه نوع مپي كه در diffuse گذاشتين چيه يا اينكه اصلآ اين متريال رو براي چه چيزي استفاده ميكنين.....در مورد تغيير رنگ كارتون اينو ميگم كه به خاطر استفاده از مدل رنگيه RGB در رنگ آميزي كار و چون RGB خود نوعي نور است كه در صحفه ي مانيتور پخش ميشود پس بسيار از نوع و اندازه ي مانيتور شما تآثير ميگيرد يعني صحنه در يك مانيتور به يك رنگ و در مانيتور ديگر رنگ ديگر ديده ميشود.... اما اگر خروجي كارتان را در Photoshop در حالت رنگيه CMYK بگذاريد هر چه ديده بشود همان چاپ ميشود و...............( البته اينو بگم كه جواب من به سوال شما بستگي به متوجه شدنم از سوالتون داره و ممكن است كه سوالتون رو متوجه نشده باشم )

pouyamaker
09.07.2013, 17:55
با سلام....براي افزايش سرعت رندر بطور كلي 2 الگو وجود دارد . يكي براي رندر آزمايشي (TEST render) و ديگري براي رندر نهايي ( final Render) كدام نوع مد نظر شماست ؟؟!! .......البته اينم اضافه كنم كه براي رندر سريع تر سيستمي داراي cpu و ram بالا نياز است.يا اينكه از چيپ ست (chip set) گران قيمتي كه تا چندين ميليون قيمت دارن استفاده ميشود.اين موتور هاي رندر كننده مانند كارت گرافيك به كامپيوتر وصل ميشوند....شما ميتونين از قسمت cpu كامپيوتر هايي كه در شبكه ي LAN شما قرار دارد براي رندر گرفتن استفاده كنين كه سرعت رندر واقعآ افزايش ميابد....

engineer1
09.07.2013, 18:30
با سلام.. دوست عزيز بايد بگم كه در v-ray قسمتي به نام self-illumination (خود درخشندگي) وجود ندارد اين قسمت در متريال standard مكس وجود دارد البته شايد جديدآ اضافه شده باشد....تنظيمات شبيه self-illumination همان v-ray light Mtl ميباشد… البته بنده متوجه نشدم كه نوع مپي كه در diffuse گذاشتين چيه يا اينكه اصلآ اين متريال رو براي چه چيزي استفاده ميكنين.....در مورد تغيير رنگ كارتون اينو ميگم كه به خاطر استفاده از مدل رنگيه RGB در رنگ آميزي كار و چون RGB خود نوعي نور است كه در صحفه ي مانيتور پخش ميشود پس بسيار از نوع و اندازه ي مانيتور شما تآثير ميگيرد يعني صحنه در يك مانيتور به يك رنگ و در مانيتور ديگر رنگ ديگر ديده ميشود.... اما اگر خروجي كارتان را در Photoshop در حالت رنگيه CMYK بگذاريد هر چه ديده بشود همان چاپ ميشود و...............( البته اينو بگم كه جواب من به سوال شما بستگي به متوجه شدنم از سوالتون داره و ممكن است كه سوالتون رو متوجه نشده باشم )

شاید که نه مطمئنم یه جایی توی کار من اشکال هست
من از یه متریال بتن توی کارم استفاده کردم که فقط خواستم سفید تر و درخشنده تر باشه واسه همین توی قسمت متریال ادیتور(M) از این گزینه استفاده کردم و مقداری رو بهش دادم که کارم رو سفید تر کرد
خلاصه اینکه وقتی دیدم توی 3 تا سیستم با سه ورژن مختلف (خودم از 2013 استفاده میکنم) این گزینه وجود نداره دیگه خیلی تعجب کردم و بیخیال شدم و از فتوشاپ استفاده کردم واسه رنگش
تا در آینده شاید بفهمم چی شده!!:smilies-azardl (181:[Link is only viewabel to registered users]
پس فکر کنم واسه رندر گرفتن بهترین کار شبکه کردن هست
از همه کمکاتون تشکر میکنم لطف کردین:riz373:

pouyamaker
09.07.2013, 19:01
براي رندر كردن سريع كار هاي ديگري هم هست كه خيلي ساده تر از رندر گرفتن با شبكه ي lan ميباشد...