PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد cpu وگرافیک



MASDOD73
13.03.2013, 21:10
سلام می خاستم بدونم میشه بجای استفاده از cpu در رندر از کارت گرافیک استفاده کنیم یا باهم استفاده کنیم
ممنون میشم زود جواب بدین:dancegirl2:

MASDOD73
15.03.2013, 00:37
یعنی هیچکی بلد نیست:riz273::p7977cujr38iyymsu8:

یا خیلی کم لطفین.....

saray
15.03.2013, 02:49
بلد نیستم :)

MASDOD73
15.03.2013, 13:49
بازم دمت گرم saray که حداقل اومدی یه چیزی گفتی:19:

بقیه همینم نمیگن:Ghelyon::)

saray
15.03.2013, 14:41
اگه کسی چیزی نگفته دلیلش این نیست که تاپیک شما رو نادیده گرفته باشن :)

مطمئن باشید دوستانی که دیدن و جواب شما رو ندادن بلد نبودن :) و کسایی که هم بلدن هنوز تاپیک رو ندیدن :) صبور باشین

arch_1
15.03.2013, 19:09
سلام می خاستم بدونم میشه بجای استفاده از cpu در رندر از کارت گرافیک استفاده کنیم یا باهم استفاده کنیم
ممنون میشم زود جواب بدین:dancegirl2:


یعنی هیچکی بلد نیست:riz273::p7977cujr38iyymsu8:

یا خیلی کم لطفین.....


بلد نیستم :)


بازم دمت گرم saray که حداقل اومدی یه چیزی گفتی:19:

بقیه همینم نمیگن:Ghelyon::)


اگه کسی چیزی نگفته دلیلش این نیست که تاپیک شما رو نادیده گرفته باشن :)

مطمئن باشید دوستانی که دیدن و جواب شما رو ندادن بلد نبودن :) و کسایی که هم بلدن هنوز تاپیک رو ندیدن :) صبور باشین

کابر عزیز بعد از مطرح کردن پرسش کمی شکیبا باشید .اگر دوستان پاسخ سوالتون رو بدونن حتما راهنماییتون میکنن .

از کابران محترم دیگه هم خواهش میکنم اگر پاسخ سوال رو نمیدونید اسپم وارد نکنید .

engineer1
15.03.2013, 22:36
سلام می خاستم بدونم میشه بجای استفاده از cpu در رندر از کارت گرافیک استفاده کنیم یا باهم استفاده کنیم
ممنون میشم زود جواب بدین:dancegirl2:
سلام دوست گلم
فکر نمیکنم یعنی بعید میدونم
آخه دوتا مقوله جداست ، کاراشون باهم فرق میکنه
یعنی شما میگی برای پردازش و رندر از کارت گرافیک استفاده کرد؟؟؟؟:33:
اگه منظورت اینه که فکر نمیکنم بشه

MASDOD73
17.03.2013, 22:28
ببخشید اقا چشم شکیبا میشم
ولی اقای arch-1 شما هم مثل ناظم مدرسه ها بداخلاقی ها ..
:139fs108574:

sirousb
17.03.2013, 23:29
ببخشید اقا چشم شکیبا میشم
ولی اقای arch-1 شما هم مثل ناظم مدرسه ها بداخلاقی ها ..
:139fs108574:
ببینید ایشون دقیقا عنوان ناظمو دارن چون متاسفانه تو ایران جا نخواهد افتاد که تابع قانون هر مکانی که در اون حضور داریم باشیم.
پس برای برقراری نظم هر جایی نیاز به یک فرد (آقا بالا سر ) هست متاسفانه البته در ایران این جمله صدق میکنه نه کشور های دیگه.