PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتوکد



amir0172
01.02.2013, 08:39
سلام
تو زمینه اتوکد یه نقاطی ریز دیده میشن ولی وقتی زوم میکنم از بین میرن ولی پاک نمیشن باز اگه زوم رو بر گردونی دوباره دیده میشن راه حلی داره این مشکل ؟


لینک تصویر
([Link is only viewabel to registered users])

sirousb
01.02.2013, 11:09
موسو از گوشه سمت راست پایین حرکت بدید و به سمت گوشه سمت چپ بالا بکشید اگر اثری از خطوط و نقطه خاصی باشه سلکت میشه و سپس با زدن دکمه دلیت پاک میشه

tala60
01.02.2013, 12:47
به این نقاط blipmode می گویند.....

باید همین blipmode در قسمت command تایپ کنید و گزینه off را بزنید....تا این نقاط خاموش شود....

در ورژن های قبل گزینه 0 و 1 بود که 0 خاموش و 1 روشن بود....

البته اگر در command این دستور فعال نشد یکبار صفحه نمایش اتوکد را در قسمت workspace switching به حالت غیر کلاسیک در بیاورید و blipmode را فعال کنید .....حال در همه حالتهای صحنه فعال خواهد بود.......

amir0172
01.02.2013, 18:06
موسو از گوشه سمت راست پایین حرکت بدید و به سمت گوشه سمت چپ بالا بکشید اگر اثری از خطوط و نقطه خاصی باشه سلکت میشه و سپس با زدن دکمه دلیت پاک میشه
انجام دادم سلکت نمیشن

به این نقاط blipmode می گویند.....

باید همین blipmode در قسمت command تایپ کنید و گزینه off را بزنید....تا این نقاط خاموش شود....

در ورژن های قبل گزینه 0 و 1 بود که 0 خاموش و 1 روشن بود....

البته اگر در command این دستور فعال نشد یکبار صفحه نمایش اتوکد را در قسمت workspace switching به حالت غیر کلاسیک در بیاورید و blipmode را فعال کنید .....حال در همه حالتهای صحنه فعال خواهد بود.......





تو قسمت command تایپ کردم هیچی نمیاد گزینهblipmode رو از کجا باید فعال کنم

tala60
01.02.2013, 18:27
صفحه اتوکدت رو چه حالتیه...اگر classic هستش ببرش رو حالت مثلا 3d modeling یا حالت دیگه و حالا دستور تایپ کن...

amir0172
01.02.2013, 20:23
مشکل حل شد ممنون از دوستان
فرمتش رو به dxf تغییر دادم

r0ze
03.02.2013, 18:26
من از اتوكد 2010 استفاده ميكنم هر وقت اين مشكل پيش مياد كليد f7 رو ميزنم نقطه ها ميره . دوباره با زدن f7 بر ميگرده .

tala60
03.02.2013, 18:55
چقدر جالب:smilies-azardl (182.........خیلی خیلی ممنون......واقعا سایت خوبیه کلی چیز یاد می گیریم......
الببته به طور کلی در اتوکد این نقاط به blipmode معروفند....

saeed z
13.05.2013, 23:39
سلام
از توتال یه فایل گرفتم میخاستم اونو بریزم تو اتوکد چی جوری باید این کارو انجام بدم؟
ببخشید اگه جاش این جانبود

sirousb
14.05.2013, 00:03
سلام
از توتال یه فایل گرفتم میخاستم اونو بریزم تو اتوکد چی جوری باید این کارو انجام بدم؟
ببخشید اگه جاش این جانبود
معمولا خود توتال وصل میشه به کامپیوتر و طبق نرم افزار خودش دیتارو به اتوکد وارد میکنه

Parvaneh
14.05.2013, 00:28
توتال چیه؟:5:

archi kochoolo
14.05.2013, 10:25
توتال چیه؟:5:
دوربین نقشه برداری

saeed z
14.05.2013, 15:47
معمولا خود توتال وصل میشه به کامپیوتر و طبق نرم افزار خودش دیتارو به اتوکد وارد میکنه

من فقط یه فایل تکست گرفتم
میخاستم نقطه هاشو بریزم تو اتوکد من تازه دانشجوی کاردانیم زیادم از اتو کد سر درنمیارم
میشه لطف کنین مرحله به مرحله توضیح بدین؟

Parvaneh
14.05.2013, 20:44
دوربین نقشه برداری

متشکرم. :ds6a5d:

saeed z
14.05.2013, 22:25
کسی جواب نمیده؟:65d6a5d6s:

archi kochoolo
15.05.2013, 10:43
من فقط یه فایل تکست گرفتم
میخاستم نقطه هاشو بریزم تو اتوکد من تازه دانشجوی کاردانیم زیادم از اتو کد سر درنمیارم
میشه لطف کنین مرحله به مرحله توضیح بدین؟


کسی جواب نمیده؟:65d6a5d6s:

دوست عزیز در این PDF ([Link is only viewabel to registered users])مراحل بصورت کامل توضیح داده شده. دانلود کنین.
موفق باشید

saeed z
15.05.2013, 11:07
مرسی،تشکر،یه دنیا ممنون:thanks::thanks::riz373:

S.K.Y
20.05.2013, 10:15
در منوی اندازه گذاری کاربرد گزینه های زیر بطور مشخص چیه؟

-jogged

-jogged linear

-reassociate dimensions

mot_shak
26.05.2013, 19:21
سلام من تو کارم سطوح شیبدار زیاد دارم که شکلاشون منظم و هندسی نسیت.پلان دو بعدیش خطوط کرو دار داره نمیتونم سه بعدیش کنم.از taper هم نمیتونم استفاده کنم چون مقدار زاویه شیبو نمیدونم فقط میخوام یه ارتفاع 4متریو شیب دار کنم.راهنماییم میکنین؟

mot_shak
31.05.2013, 21:09
تورو خدا یکی جواب منو بدهههههههههههههه

S.K.Y
01.06.2013, 23:34
در صورت امکان فایل مورد نظرت را اینجا آپلود کن

shahinnasiri
07.07.2013, 20:42
من یه مشکل دارم که نوار ابزار Ribbon رو نمیاره و ارور میده
از Command Line هم اجرا میکنم باز ارور میده
کسی این مشکل رو داشته
لطفاً کمک

معمارصفرکیلومتر
16.07.2013, 22:28
ctrl+ 9=command bar

M.ROOHANDEH NEZHAD
18.07.2013, 00:00
سلام . شما لطفا در صفحه اتوکد روی منوهای بالا ( مثلا منوی STANDARD) کلید راست کنید. نوار ابزار براتون باز میشه روی گزینه آخر Customize کلیک کنید .پنجره customize user interface باز میشه از لیستی نامهای ابزارها به ترتیب حروف الفبایی هست گزینه ribbon رو انتخاب کنید .البته روی نام ribbon کلیک نکنید . کلیک چپ کنید و نگه دارید و انتخابتون رو بگیرید با کلیک چپ بکشید و در یکی از نوار ابزارها در گوشه cad یا نوار ابزارهای بالا جای دهید و در همان پنجره گزینه ok را بزنید. موفق باشید. سوالی بود باز بپرسید. :2lxe53l::2lxe53l::2lxe53l:

M.ROOHANDEH NEZHAD
20.07.2013, 00:43
من یه مشکل دارم که نوار ابزار Ribbon رو نمیاره و ارور میده
از Command Line هم اجرا میکنم باز ارور میده
کسی این مشکل رو داشته
لطفاً کمک
آقای نصیری مشکلتان حل شد ؟
:Ghelyon:

M.ROOHANDEH NEZHAD
22.07.2013, 16:34
دستور( JOGGED): با استفاده از این دستور شما میتوانید خطوط اندازه گذاری را برای استخراج شعاع کمان و دایره استفاده کنید. که پرسش بعدی اتوکد مربوط میشود به نقطه مرکز دایره و یا کمان و آن نقطه را توسط موس انتخاب کنید.بعد از انتخاب نقطه دوم یک خط اندازه گزاری به صورت پویا ترسیم میشود و با حرکت موس میتوانید جای مناسب را برای اتوکد مشخص کنید.بعد از اجرای دستور بلافاصله اتوکد از کاربر، درخواست انتخاب یک دایره و یا کمان را دارد.
قبل از انتخاب نقطه سوم گزینه های زیر فعال میشوند.Mtext
با انتخاب این گزینه ، صفحه گفتگوی اصلاح Mtext فعال شده و شما میتوانید تغییرات احتمالی را در متن خط اندازه قبل از ترسیم خط اندازه انجام دهید. بعد از تایید تغییرات متن در خط اندازه اصلاح میشود.
Text
با انتخاب این گزینه در خط فرمان متن خط اندازه گزارش میشود و کاربر میتواند با تایپ متن جدید آن را جایگزین کند.برای جایگزینی متن از هر متن دیگری میتوانید استفاده کنید
.Angle
با انتخاب این گزینه می توانید زاویه متن خط اندازه را نسبت به افق تعیین کنید . هم میتوانید مقدار زاویه را با صفحه کلید مشخص کنید و یا با انتخاب دو نقطه این کار را نجام دهید. با انتخاب نقطه سوم خط اندازه ثابت میشود و برای جانمایی امتداد خط اندازه میتوانید نقطه چهارم را نیز انتخاب کنید. با انتخاب نقطه چهارم دستور به اتمام میرسد.
موفق باشید.

M.ROOHANDEH NEZHAD
22.07.2013, 16:42
Jogged

گاهی اوقات کمان یا دایره‏ای که ترسیم کرده‏ایم آنقدر بزرگ است که اگر بخواهیم با دستور شعاع اندازه آن را تعیین کنیم ، خط اندازه بزگتر از کادر ترسیم می‏شود. برای رفع چنین مسئله‏ای از این دستور استفاده می‏شود. این دستور این امکان را به ما می‏دهد که خط اندازه شعاع ، به اندازه دلخواه رسم شود.

طریقه فعال نمودن:
1- نوشتن Djo در خط فرمان
2- انتخاب این دستور از منوی آبشاری Dimension
3- انتخاب این دستور از منوی تصویری بعد از فعال شدن این دستور باید مراحل زیر را انجام دهید:

Select arc or circle: دایره یا کمان را انتخاب کنید.

Specify center location override: مرکز جدید را تعیین کنید.

Specify dimension line location or [Mtext/Text/Angle]: محل خط اندازه را تعیین کنید.

Specify jog location: محل شکستگی اندازه را تعیین کنید

khp1990
23.11.2013, 12:59
سلام. من اتوکد 2014 رو روی ویندوز 8 نصب کردم. به مشکلی بر خوردم و میخواستم ببینم کسی هم به این مشکل بر خورده یا نه؟ و راه حل چیه؟
من وقتی می خوام از یه فایلی save as بگیرم مثل نسخه های قبلی اتوکد، پنجره مربوط به این کار اجرا نمیشه و به جاش یه کادر در محیط خوده اتوکد باز میشه که اول باید ورژن فایل ذخیره رو انتخاب کنم و بعد از اون یه کادر دیگه باز میشه که در اون باید مستقیم آدرس جایی که می خوام فایل در اونجا ذخیره بشه رو تایپ کنم.
و یا وقتی می خوام یه عکس رو وارد اتوکد کنم، مثل نسخه های قبلی پنجره مربوط به اون باز نمیشه، بلکه یه کادر باز میشه که باید آدرس دقیق و کامل عکس رو اونجا مستقیم تایپ کنم تا بتونم عکس رو بیارم داخل اتوکد. خب این کار خیلی وقت گیر هست. اینکه هر بار به جای اینکه از منوی درختی استفاده کنم، باید آدرس فایل ها رو به صورت دستی تایپ کنم.
آیا کسی به این مشکل بر خورده؟ و راه حلی براش پیدا کرده؟؟
ممنون میشم رسیدگی کنید و جواب بدین؟