PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل ورژن مکس 2011 به 2012



faeze23
24.07.2012, 01:35
با سلام خدمت دوستان عزیز من میخواستم فایل مکس 2011 رو با فرمت 2009 سیو کنم که تو مکس 2009 اجرا بشه چکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

IMMORTAL
24.07.2012, 01:47
با سلام خدمت دوستان عزیز من میخواستم فایل مکس 2011 رو با فرمت 2009 سیو کنم که تو مکس 2009 اجرا بشه چکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

با سلام با توجه به برخی تغییرات در بعضی از نرم افزار مثل محصولات اتودسک ( اتوکد ، تری دی مکس و ... ) و یا مجموعه آفیس(ورد ، اکسل ، پاورپوینت و ...) در زمان سیو (ذخیره ) کردن معمولا این قابلیت وجود دارد که با توجه به نسخه انتخابی ما این عمل انجام شود که محصولات اتودسک هم از این قاعده مستثنی نبوده اند. در صورت نیاز بگید به طور مثال بر روی اتوکد نمایش بدم با تصویر چون تری دی مکس متاسفانه ندارم.

faeze23
24.07.2012, 11:44
با سلام با توجه به برخی تغییرات در بعضی از نرم افزار مثل محصولات اتودسک ( اتوکد ، تری دی مکس و ... ) و یا مجموعه آفیس(ورد ، اکسل ، پاورپوینت و ...) در زمان سیو (ذخیره ) کردن معمولا این قابلیت وجود دارد که با توجه به نسخه انتخابی ما این عمل انجام شود که محصولات اتودسک هم از این قاعده مستثنی نبوده اند. در صورت نیاز بگید به طور مثال بر روی اتوکد نمایش بدم با تصویر چون تری دی مکس متاسفانه ندارم.توی اتوکد این کارو میشه انجام داد و دیدم ولی توی مکس موقع سیو کردن گزینه ای برای تبدیل ورژن نداره و نمیشه تغییر داد روش دیگه ای نیست؟؟ چون خیلی مهمه؟

sl9003
20.02.2013, 15:11
چرا کسی جواب دوستمون رو نمیده این مشکل منم هست؟:(43):

sabbah
20.02.2013, 15:35
توی اتوکد این کارو میشه انجام داد و دیدم ولی توی مکس موقع سیو کردن گزینه ای برای تبدیل ورژن نداره و نمیشه تغییر داد روش دیگه ای نیست؟؟ چون خیلی مهمه؟

دوست عزیز این امکان وجود نداره........تردی مکس با اتوکد فرق داره............به دلیل تغییراتی که تو ورژن های بالاتر داده شده.و...،،.وچون ورژن های پایین این امکانات رو ندارن ، نمیشه با ورژن پایین تر مثلا 2009 سیو کرد........ولی میشه با مکس 11،
،10 سیو کرد ولی 9 نمیشه