PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كشيدن نما و برش



1690565
29.01.2012, 15:00
بچه ها كسي هست منوراهنمايي كنه براي كشيدن نما و برش در اتو كد از روي پلان چه دسستوري بايد زده بشه يعني چطوري نما و برش رو از روي پلان بكشم من دانشجوي عمران هستم يكم توي اين چيزا مشكل دارم لطفا منو راهنمايي كنيد

معین ابوسعیدی
31.01.2012, 14:50
برای ترسیم برش یا نما در اتوکد باید اول حجم پلانت رو ترسیم کنی بعد به کمک فرمان fshot در حالت سه بعدی نما ایجاد می شود . برای ترسیم برش باز هم در حالت سه بعدی با فرمان slice برش ایجاد می شود .

1690565
02.02.2012, 15:14
برای ترسیم برش یا نما در اتوکد باید اول حجم پلانت رو ترسیم کنی بعد به کمک فرمان fshot در حالت سه بعدی نما ایجاد می شود . برای ترسیم برش باز هم در حالت سه بعدی با فرمان slice برش ایجاد می شود .
مرسي عزيز ولي فرمان fshotو سه بعدي كردن پلان چجوري انجام ميشه ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

hasti 24
02.02.2012, 21:36
مرسي عزيز ولي فرمان fshotو سه بعدي كردن پلان چجوري انجام ميشه ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

ببین شما باید برای سه بعدی کردن اول اون قسمتی رو که میخوای سه بعدی بشه یکپارچه کنی که با دستور regionانجام میشه (اگه املاشو درست نوشته باشم) بعد که یکپارچه شد دستور اکسترود رو با تایپext اجرا کن ازت یه ارتفاع میخواد وقتی ارتفاع رو دادی اینتر کن اون دیوار یا شی مورد نظرت ارتفاع پیدا میکنه و سه بعدی میشه

1690565
04.02.2012, 16:42
[QUOTE=hasti 24;6512]ببین شما باید برای سه بعدی کردن اول اون قسمتی رو که میخوای سه بعدی بشه یکپارچه کنی که با دستور regionانجام میشه (اگه املاشو درست نوشته باشم) بعد که یکپارچه شد دستور اکسترود رو با تایپext اجرا کن ازت یه ارتفاع میخواد وقتی ارتفاع رو دادی اینتر کن اون دیوار یا شی مورد نظرت ارتفاع پیدا میکنه و سه بعدی میشه[/QUOTE
عزيزي به خدا مرسي